Programma PVV Dordrecht 2022

Aan alle Dordtenaren!

De Partij voor de Vrijheid doet in 2022 opnieuw mee met de gemeenteraadsverkiezingen in Dordrecht. De afgelopen vier jaar hebben wij gestreden voor de inwoners van onze mooie stad. In dit verkiezingsprogramma vertellen we u wat de PVV wil, hoe de situatie nu is in Dordrecht en wat onze idee├źn zijn voor de komende vier jaar.

Een steeds groter wordende groep inwoners maakt zich zorgen over de toekomst van onze stad en voelt zich onvoldoende vertegenwoordigd en gehoord.

Zij verdienen een stem in 2022 en daarom pleit de PVV al lange tijd voor bindende referenda. Waar wij nu nog in zekere mate beschikken over de vrijheid om onze mening te uiten, dreigt dit recht van vrijheid van meningsuiting door de politieke correctheid van de elite en oprukkende islam steeds verder te worden ingeperkt.

Dat is onaanvaardbaar. Onze Westerse, vrije manier van leven moet juist gekoesterd worden. De PVV strijdt voor het behoud van onze Nederlandse cultuur, normen en waarden.

Het huidige college had beloofd er voor alle Dordtenaren te zijn. Dit is niet waargemaakt. Denk alleen maar aan de oplopende wachtlijsten voor sociale woningen, de afnemende veiligheid in het gebied rondom het Kromhout, het volstrekte falen wat betreft de inrichting van sportparken en de niet betrokken communicatie naar de burger.

Als u stemt op de PVV, gaat er iets veranderen. U als burger krijgt meer inspraak en het gemeentebestuur wordt transparanter.

Dordt moet weer van u worden!

Stem daarom op woensdag 16 maart 2022 op de PVV, lijst 6 !

De keus is aan u.

Dan van Leeuwen
lijsttrekker en fractievoorzitter PVV Dordrecht

 

Klik op de afbeelding voor het complete programma

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij sturen geregeld nieuwsbrieven om onze achterban op de hoogte te houden van nieuws & ontwikkelingen. Wilt u ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief door op onderstaande link te klikken.

Volg ons op...